Németh Tibor cipész és ruhajavító

1102 Budapest, Állomás u. 19. | +36-30-289-5157 | http://www.cipojavitouzlet.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

1990 szeptemberében alakult cégünk folyamatosan bővítette szolgáltatásait: cipők, ruhák és táskák javításával illetve gravírozással, kulcsmásolással foglalkozunk. Rövid határidővel, garantált minőségben dolgozunk.

A kulcsmásolásra csupán 2-3 percet kell várnia. A kulcsöntés illetve a zár utáni kulcskészítés 2-3 napot vesz igénybe. Lábbelijének, táskájának javítását azonnal vagy 1-2 napos határidővel vállaljuk. Szolgáltatásaink során teljes választékot nyújtunk a legjobb minőségű anyagokból (pl.: topi). A western csizmák kézi jellegű javításait (talpcsere, sarokcsere) szakmai hozzáértéssel végezzük.

Ruhaneműjét 3 napos átfutási idővel javítjuk. A cipzárcsere és -javítás csupán 2-3 nap. A cégtábla gravírozás is a profilunk része és a készterméket már 2-3 nap múlva kifüggesztheti.

Korszerű és hagyományos eszközeink, az igényesség, a szakmabeli dolgozóink jelentik a garanciát arra vonatkozóan, hogy a ránk bízott termékeket jó minőségben kapja meg tőlünk. A kiszolgálók udvarias, segítőkész hozzáállása is hozzájárult törzsvásárlói körünk kialakulásához. Önt is szeretettel várjuk!

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 18.00
Kedd09.00 – 18.00
Szerda09.00 – 18.00
Csütörtök09.00 – 18.00
Péntek09.00 – 18.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Németh Tibor üzletvezető
Telefon:+36-30-289-5157
Email:cipojavitobt@gmail.com, nttibi71@gmail.com
Honlap:http://www.cipojavitouzlet.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek