Óhegy Ingatlaniroda

1104 Budapest, Mádi u. 122. | +36-1-261-3636, +36-70-241-9522 | http://www.ohegyingatlan.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Cégünkben tevékenykedő szakemberek igen rég benne vannak az Ingatlan szakmában. Nagy figyelmet szentelünk annak, hogy naprakészek legyünk és minél több helyen megjelenjünk az Ön szolgálata mellett. Célunk, hogy ügyfeleink minél elégedettebben és gyorsabban tudják intézni az ingatlanokkal kapcsolatos kívánalmaikat. Szerződésünket és szolgáltatásainkat úgy terveztük meg, hogy Önnek a legkényelmesebb legyen. Irodánk családi vállalkozás, ezért nem mindegy nekünk, milyen minőségű szolgáltatást biztosítunk, valamint az se, hogy mennyire elégedettek velünk.

Mert NEM CSAK KIZÁRÓLAGOS SZERZÖDÉST kötünk, tehát bárhol hirdetheti ingatlanját a szerződés megkötése után is. A közvetítői díjat csak akkor kell kifizetni, ha az ingatlan értékesítése bizonyítottan mi általunk történt. Természetesen a szerződésben foglaltakat harmadik félnek nem adjuk ki, ez csak arra szolgál, hogy valóban le tudjuk zárni a közöttünk létrejött szerződést. Ingatlanját kerületi és országos lapokban, az Interneten, több helyen, illetve mindkét irodánkban hirdetjük, kínáljuk. Ha kéri, ügyvédi közreműködést is biztosítunk, az ingatlan értékének 1%-a alatti áron. Hitelügyintézőink több bankkal állnak kapcsolatban, hogy az Ön igényeit minél jobban ki tudják elégíteni. Ha kívánja, itt helyben ki tudjuk váltani az ingatlan tulajdoni lapját, hogy Önnek ne keljen hosszúsorokat kiállni. Országosan bejegyzett értékbecslőnk (Nehéz Györgyné, Márti), szóbeli, ill. írásbeli értékbecsléssel segíti Önt, amennyiben szüksége lenne rá. Meggyőztük? Forduljon hozzánk bizalommal és megérti szlogenünket: „Bizonyítottan Önökért…”. Üdvözlettel: Óhegy Ingatlaniroda (NAP-TEAM KFT.) Irodavezető

Nyitvatartás:

Hétfő10.00 – 16.00
Kedd10.00 – 16.00
Szerda10.00 – 16.00
Csütörtök10.00 – 16.00
Péntek10.00 – 16.00

Hétfőtől péntekig 10h-14h-ig. Bármilyen időpontban keressen a 06 702 419 522-es számon!

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Nehéz Györgyné
Telefon:+36-1-261-3636, +36-70-241-9522
Email:ohegyingatlan@gmail.com
Honlap:http://www.ohegyingatlan.hu
Facebook:https://www.facebook.com/ohegyingatlan
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek