Profirent - Jászberényi úti telephely

1106 Budapest, Jászberényi út 82. | +36-1-286-2600 | http://www.profirent.co.hu/budapest-x-kerulet-jaszberenyi-ut

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Profirent Jászberényi úti telephelye 2011 júniusa óta áll nyitva a vásárlók előtt. A hatalmas gépparkban a horonymaró gépektől az ágaprítókig minden fellelhető. Eszközeinket és munkagépeinket nemcsak bérelhetik a partnereink, de meg is vásárolhatják azokat.

A Profirent Gépkölcsönző Kft. (korábbi nevén Ramirent) az építkezési folyamat kezdetétől a befejezésig mindenben az ügyfelei segítségére tud lenni. Több ezer építőipari gépet és eszközt kínálunk annak érdekében, hogy partnereink a lehető legjobb munkát végezhessék el.

Szolgáltatásaink közé tartoznak a személyemelők, földmunkagépek, úthengerek, teleszkópos rakodók, állványzatok, raktárkonténerek és mobilkerítések, beton és habarcstechnológiai gépek, építési felvonók, áramfejlesztők, valamint a fűtő és szellőzőgépek kölcsönzése. Egyéb gépeink között megtalálhatók csiszoló és marógépek, elektromos berendezések és kiegészítők, tömörítő gépek, fúró- és vésőgépek, fűrészek, darabolók, hegesztő készülékek, kerti gépek, pneumatikus és hidraulikus bontókalapácsok, szintező- és mérőműszerek, szivattyúk, tisztító- és mosókészülékek, utánfutók, betonozó konténerek, törmelékszállító konténerek.

 

Nyitvatartás:

Hétfő07.00 – 15.30
Kedd07.00 – 15.30
Szerda07.00 – 15.30
Csütörtök07.00 – 15.30
Péntek07.00 – 15.30
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.