Profirent - Jászberényi úti telephely

1106 Budapest, Jászberényi út 82. | +36-1-286-2600 | http://www.profirent.co.hu/budapest-x-kerulet-jaszberenyi-ut

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Profirent Jászberényi úti telephelye 2011 júniusa óta áll nyitva a vásárlók előtt. A hatalmas gépparkban a horonymaró gépektől az ágaprítókig minden fellelhető. Eszközeinket és munkagépeinket nemcsak bérelhetik a partnereink, de meg is vásárolhatják azokat.

A Profirent Gépkölcsönző Kft. (korábbi nevén Ramirent) az építkezési folyamat kezdetétől a befejezésig mindenben az ügyfelei segítségére tud lenni. Több ezer építőipari gépet és eszközt kínálunk annak érdekében, hogy partnereink a lehető legjobb munkát végezhessék el.

Szolgáltatásaink közé tartoznak a személyemelők, földmunkagépek, úthengerek, teleszkópos rakodók, állványzatok, raktárkonténerek és mobilkerítések, beton és habarcstechnológiai gépek, építési felvonók, áramfejlesztők, valamint a fűtő és szellőzőgépek kölcsönzése. Egyéb gépeink között megtalálhatók csiszoló és marógépek, elektromos berendezések és kiegészítők, tömörítő gépek, fúró- és vésőgépek, fűrészek, darabolók, hegesztő készülékek, kerti gépek, pneumatikus és hidraulikus bontókalapácsok, szintező- és mérőműszerek, szivattyúk, tisztító- és mosókészülékek, utánfutók, betonozó konténerek, törmelékszállító konténerek.

 

Nyitvatartás:

Hétfő07.00 – 15.30
Kedd07.00 – 15.30
Szerda07.00 – 15.30
Csütörtök07.00 – 15.30
Péntek07.00 – 15.30
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek