Rákosy Glass Kft.

1103 Budapest, Noszlopy u. 3-5. | +36-1-261-0445 | http://rakosyuveg.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Egyedi építészetiüveg-megoldások igény szerint.

A Rákosy Glass Kft. 2007-ben alakult a magyar üvegiparban méltán elismert és 1981 óta működő Rákosy Üvegipari Egyéni Cég nyomdokain. Cégünk családi vállalkozás, három generációra visszanyúlóan foglalkozunk üvegmegmunkálással.

Több évtizedes működésünket folyamatos és dinamikus fejlődés jellemezte, melynek eredményeképpen az építészeti üvegiparban meghatározó szereplővé váltunk Magyarországon.

A hagyományokban gyökerező szakmai felkészültségünkkel, innovatív és kreatív megoldásainkkal hozzájárulunk vevőink elégedettségéhez, termékeink magas minőségéhez, környezetünk fejlődéséhez. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy munkáinkkal az egyedi üvegmegoldások és izgalmasan motivált felületek teret engednek a fénynek, magasabb minőségbe emelve vizuális környezetünket.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 17.00
Csütörtök08.00 – 17.00
Péntek08.00 – 15.00
Kedden, szerdán, szombaton zárva.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Rákosy Glass Kft.
Telefon:+36-1-261-0445
Email:info@rakosyuveg.hu
Honlap:http://rakosyuveg.hu
Facebook:https://www.facebook.com/rakosyuveg
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek