Mobile Gázcseretelep

1106 Budapest, Maglódi út 14/A. | +36-70-930-0061 | http://www.gazcseretelep.hu
Desktop

Házhoz szállítjuk Önnek ipari gáz-, pb-gáz-, targoncagáz- palackjait Budapesten és vonzáskörzetében!

Palackozott ipari gázok, műszaki gázok, nemes gázok, gázkeverékek, pb-gázpalack csere, targoncagáz, motorikus gáz, klímagázok, hűtőközegek, propán- és oxigénpalack csere, acetilén gázpalack csere, nitrogén palack csere, argongáz palack csere, széndioxid palack csere, hélium, lufigáz, ballongáz palack csere, C-18 mix palack csere, Corgon palack csere, Ferroline palack csere Budapesten kiszállítva is.

A Kada utcával szemben a villamossíneken át, a kék-fehér kerítés kapuján, be az ipartelepen. A benzinkút mellett a Kozma utcai temető felé, a jobb oldalon.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Mobile Palackos Gáz Ellátó Kft.
Telefon:+36-70-930-0061
Email:gazcseretelep@gmail.com
Honlap:http://www.gazcseretelep.hu
Facebook:https://www.facebook.com/pg/gazellato
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek