Napsugár Kőbányai Termelői Piac

1102 Budapest, Kőrösi Csoma sétány . | +36-70-411-8896

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Kőbányai Termelői Piac 2014  tavaszán indult a kerület legszebb sétányán. Célunk a regisztrált, képzett magyar élelmiszertermelők és a vásárlók közvetlen kapcsolatának ápolása, erősítése, olyan fenntartható termelői piaci modell működtetése, amely szól a környezeti nevelésről, a társadalmi felelősségről, az egészséges táplálkozásról, a családias, barátságos hangulatú közösségi terekről.

Termékek: zöldség, gyümölcs, tej, tejtermék, kézműves sajt, füstölt húsáru, méz, tojás, lekvár, szörp, termelői borok, kézműves sörök, virágok, fűszer- és gyógynövények, palánták.

Nyitvatartás:

Péntek07.00 – 16.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Erdei Napsugár
Telefon:+36-70-411-8896
Email:kobanyaipiac@gmail.com
Facebook:https://www.facebook.com/pg/KobanyaiTermeloiPiac
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek