FagyiZó-Na Cukrászda

1101 Budapest, Sibrik Miklós-Mádi utca sarok u. . | +36-30-655-8638 | http://www.gelatoart.hu
Desktop

Cukrászdánkat 2014 április 3-án nyitottuk meg az Újhegyi lakótelep határában, a Sibrik Miklós és Mádi utca sarkánál.  Hitvallásunk a Vendég, és a Minőség!

Kiváló minőségű alapanyagokból készülnek kézműves fagylaltjaink, és sajátos, egyedi stílusú fagylalttortáink. A telepen lakók körében, jó értelemben értendő, "hamar ismertté váltunk",  immáron a főváros távolabbi szegleteiből, és vidékről is szívesen visszajárnak a FagyiZó-Na Cukrászdába.

Közel tizennégy éves fagylaltkészítő tapasztalattal rendelkező cukrászunk(tulajdonos) korábban, a hazai országos fagylalt megmérettetéseken több díjat is elnyert, köztük az ország legjobb fagylaltja díjat!  Fagylaltjaink mellett természetesen jelentős sütemény és torta kínálattal várjuk Kedves Vendégeinket.  

Palettánkat folyamatosan bővítjük, utóbbi időben kiegészítettük ezt saját készítésű tortákkal, süteményekkel, melyeket Vendégeink rendkívül módon megkedveltek. A sok kedves visszajelzés arra ösztönöz minket, hogy szisztematikusan bővítsük kínálatunkat, ötleteink megvalósításának csak a jelenlegi, viszonylag limitált hely szab határt. Figyelünk kicsikre, nagyokra, és különböző érzékenységben szenvedő vendégeinkre is, ezért számukra úgy sütemények mint fagylaltok tekintetében is kínálunk megoldást, glutén-, tej- és cukormentes, diabetikus termékeinkkel.

Kínálatunk:  kézműves fagylaltok, fagylalttorták, hagyományos és cukormentes sütemények, torták, figuratorták, esküvői és alkalmi torták, kávé és tea különlegességek, forró csokoládék, saját készítésű csokoládé bonbonok valódi belga csokoládéból,  tortakiegészítő kellékek, azaz minden ami egy cukrászdában általában megtalálható.  Cukormentes, STEVIA-val édesített Fagylaltok, és Fagylalttorták. 

Ha igazán finom és VALÓDI kézműves fagylaltot szeretnél fogyasztani, akkor gyere a FagyiZó-Na Cukrászdába, Kőbányán, a Sibrik Miklós-Mádi utca sarkánál!!!  

Reméljük, hamarosan Önt is, Téged is, elégedett rajongóink köreiben tisztelhetünk!

FIGYELEM! termékeinket, megjelenésünket ötlettelen "vállalkozók"  utánozzák! :)   

 

Köszönjük, hogy meglátogatta bemutatkozónkat.

Nyitvatartás:

Hétfő12.00 – 20.00
Kedd10.00 – 20.00
Szerda10.00 – 20.00
Csütörtök10.00 – 20.00
Péntek10.00 – 20.00
Szombat10.00 – 21.00
Vasárnap10.00 – 21.00
Változó téli és nyári nyitva tartás, Facebook profilon mindig az aktuális nyitva tartás látható! Kutyabarát hely!

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Parkolási megjegyzés:Diszkont előtti, hatalmas ingyenes parkolási lehetőség.
Utalványok, kártyák: Erzsébet-utalvány
Wifi:nincs

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Botezan Ovidiu
Telefon:+36-30-655-8638
Email:info@gelatoart.hu
Honlap:http://www.gelatoart.hu
Facebook:https://www.facebook.com/GelatoArt
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.