Panoráma Étterem - Kincsem Park

1101 Budapest, Albertirsai út 2-4/főép. II. em. | +36-20-295-6125 | https://kincsempark.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Kincsem Parkban található Panoráma Étterem egy igazán különleges és egyedi vendéglátóhely. Vendégeink az ízletes ételek elfogyasztása közben élvezhetik a lóversenyek izgalmát, közvetlen látvánnyal a pályára.

A Panoráma Étteremben 400-500 fő kényelmes kiszolgálására van lehetőség, ezen belül az 50-80 fő befogadására alkalmas VIP részleg is igénybe vehető. Étlapunk elsősorban a klasszikus magyar hagyományokra koncentrál, de illeszkedik a mai modern és nemzetközi elvárásokhoz is. Vendégeink széles ételválasztékból találnak maguknak kedvükre valót. Éttermünk rendezvények lebonyolítására is teljes körűen alkalmas, legyen szó akár céges összejövetelekről, születésnapról, vagy baráti társaságok közös szórakozásáról.

Ha a lóverseny izgalmaiban megéhezett, vagy csak inna egy finom kávét, látogasson fel éttermünkbe. Szendvicsekkel, süteményekkel, napi ajánlattal és italokkal az Ügető és Galopp büfében is várjuk vendégeinket.

Nyitvatartás:

Nyitvatartás a futamok ideje alatt.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes, saját parkolóban ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.