A halottak napjára járatsűrítéssel készül a BKK

Desktop
(forrás: bkk.hu)

Több rendkívüli járatot indít a temetők felé a halottak napja miatt a Budapesti Közlekedési Központ, számos meglévő járat pedig már a hosszú hétvége előtti munkanapokon sűrűbben jár majd.

Az Új köztemető felé közlekedő 28-as és 28A jelű villamosok sűrűbben követik egymást. November 1. és 3. között rendkívüli járat indul 28B jelzéssel a Keleti pályaudvartól, a 24-es villamos végállomásáról. Az amúgy csak hétközben közlekedő 37-es villamos mindenszentek napján, november 1-jén is szállít utasokat, bár rövidített útvonalon, a temető és az Őrház között.

A 68-as busz november 3-ig napközben sűrűbben közlekedik, és csuklós járművek szállítják az utasokat. November 1. és 3. között rendkívüli járat indul 68A jelzéssel, ez a Határ úti metróállomás és a köztemető között közlekedik majd. Ugyanebben az időszakban a 202E vonalán is csuklós buszok járnak, a 95-ös buszok pedig november 1. és 4. között módosított útvonalon közlekednek.

Az Új köztemetőnél október 31-én este 11 órától november 4-én 24 óráig ideiglenes forgalmi rend lesz érvényben.
 
November 1-jétől, csütörtöktől november 4-ig, vasárnapig a BKK által üzemeltetett közterületi parkolóhelyeken nem kell fizetni a parkolásért. A BKK által üzemeltetett P+R parkolók viszont a hosszú hétvégén is a megszokott rend szerint működnek, tehát Kőbánya-Kispesten, Újpest-Városkapunál, a Margitszigeten, Budagyöngyénél a megszokott rend szerint fizetni kell a parkolásért - írja a bkk.hu.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?