Olvasónk írta: beázik és még a mozgólépcső sem működik a Kökin

Oszd meg másokkal!

Desktop
Hetek óta lezárt mozgólépcsők (korábbi olvasói fotó)

Beázott a 3-as metró Újpest-Központnál pár napja - írta meg a 24.hu. Erre reagálva írta olvasónk az alábbiakat:

"Sajnos nemcsak Újpesten ázik a metró, sokkal felháborítóbb, hogy a KÖKI Terminál is ázik. Nevetséges, hogy vödröket tesznek a nem csepegő, hanem inkább beömlő vízfolyások alá. A KÖKI Terminál nemrég épült. 2011. októberében adták át.

De nemcsak a beázásokról van szó. A mozgólépcsőt már több mint 2 hónapja lezárták. Még csak annyi fáradtságot sem vettek, hogy kiírják, mikor lesz újra használható. Nem elég, hogy kevés mozgólépcsőt építettek, ha elromlik nem csak most, máskor is hosszú ideig gyalog kell járni vagy a bevásárlóközpont mozgólépcsőit kell használni.

A liftekkel ugyanez a helyzet. A járófelületeken a linóleum a legtöbb helyen nemcsak kopott, de szakadt is, ami balesetveszélyes.

Felháborító, mi van a garanciával? Vagy már lejárt? Egy ilyen nagy volumenű építkezésnél, gondolom, nem 5 év a garancia. Vagy az építő már a holdon van?" - írta olvasónk.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek