Pótlóbusz jár pár napig az 1-es villamos egy szakaszán

Desktop
(forrás: bkk.hu)

Pótlóbuszok járnak az 1-es villamos helyett július 1-jén (szombaton) az első járatindulástól július 12-én (szerdán) az utolsó járatindulásig a Puskás Ferenc Stadion és a Népliget megállóhely között, mert a BKV Zrt. a Hungária körúton, a Salgótarjáni utca és Kőbányai út között pályafelújítást végez.

A felújítás ideje alatt az 1-es villamos megosztva közlekedik a Bécsi út/Vörösvári út és a Puskás Ferenc Stadion, és a Népliget - Etele út/Fehérvári út között.

Az 1-es pótlóbusz a Puskás Ferenc Stadion felé a Népliget M–Könyves Kálmán körút–Hungária körút–Puskás Ferenc Stadion M útvonalon halad és a 901-es, a 918-as és a 937-es autóbusz Bécsi út/Vörösvári út irányú Népliget M, Vajda Péter utca, Kőbányai út/Könyves Kálmán körút, Hidegkuti Nándor Stadion, Hős utca, Puskás Ferenc Stadion megállójában áll meg.

A Népliget felé a Puskás Ferenc Stadion M–Hungária körút–Könyves Kálmán körút–Népliget, belső út (Hell Miksa sétány)–Népliget M útvonalon halad, és a 901-es és a 918-as autóbusz Közvágóhíd irányú Puskás Ferenc Stadion,  Hős utca, Hidegkuti Nándor Stadion, Kőbányai út/Könyves Kálmán körút, Vajda Péter utca megállóhelyén, valamint a 254E autóbusz ideiglenesen kijelölt leszállóhelyén, a végállomási megállóhelyével átellenben áll meg.

A felújítás alatt a 77-es trolibusz Puskás Ferenc Stadion megállóhelye helyett a Kerepesi úton, a 95-ös autóbusz, valamint a 75-ös, a 80-as és a 80A trolibusz megállóhelyén áll meg - írja a BKK.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?