Rövidített útvonalon jár az 1-es villamos a hétvégén

Oszd meg másokkal!

Desktop
Illusztráció (forrás: Máthé Zoltán - MTI)

Az 1-es villamos csak a Bécsi út/Vörösvári út és a Népliget között jár szeptember 15-én (pénteken) este 8 órától 17-én (vasárnap) estig - írja a BKK.

Átépül az Albert Flórián út és a Könyves Kálmán körút csomópontja, a munkálatok miatt a villamosátjáró kiszélesítése is szükséges a felsővezeték tartó oszlopok áthelyezésével.

A kimaradt szakaszon 1-es jelzéssel villamospótló autóbusz közlekedik a Népliget és Etele út/Fehérvári út között. 

Az 1-es villamospótló autóbusz a Népliget felé az Etele út/Fehérvári út–Lecke utca–Fehérvári út–Hengermalom út–Szerémi út–Prielle Kornélia utca–Budafoki út–Dombóvári út–Rákóczi híd felhajtó–Rákóczi híd–Könyves Kálmán körút–Népliget útvonalon jár.

Az Etele út/Fehérvári út felé pedig a Népliget M–Hell Miksa sétány–Könyves Kálmán körút–Rákóczi híd–Rákóczi híd lehajtó–Pázmány Péter sétány–Dombóvári út–Budafoki út–Prielle Kornélia utca–Szerémi út–Hengermalom út–Fehérvári út–Etele út/Fehérvári út útvonalon jár a pótlóbusz.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek