Tavasszal újra lesz Bringázz a munkába! kampány

Desktop

Együttműködési megállapodást írt alá Révész Máriusz kerékpárügyi kormánybiztos és Kürti Gábor a Magyar Kerékpárosklub elnöke. Az együttműködés célja, hogy minél többen használják közlekedési célra a kerékpárt, a közlekedésikultúra javítása, ezáltal csökkentve a közlekedési konfliktusok és a balesetek számát. Fontos továbbá, hogy ezáltal lehetőség nyílik a kerékpáros közlekedést érintő döntések alaposabb, körültekintőbb előkészítésére - olvasható a Kerékpárosklub honlapján

A megállapodás kiemelt pontja a Bringázz a Munkába! kampány újraindítása. Elvi döntés született, hogy a 2014 óta szünetelő kampány 2018-tól megújul, ennek köszönhetően az eddig több tízezer ember kerékpáros munkába járását ösztönző országos program új lendületet kaphat.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek