Mostantól akár testkamera is lehet az ellenőrön – módosul a BKK üzletszabályzata

Desktop
Változik a BKK üzletszabályzata

A BKK – előzetes társadalmi egyeztetést biztosítva – módosította üzletszabályzatát. Szeptember 28-ig 33 észrevétel érkezett a vállalathoz, ezekből a BKK a közlekedéspolitikai céljaival összeegyeztethetőket beépítette az üzletszabályzatba – írja a BKK közleménye.

Fontos változás, hogy mostantól lehetőség nyílik a jegyellenőrök testkamerával történő felszerelésére. Egy beérkezett észrevétel alapján módosul a kutyák szállítására vonatkozó rész, így a kutyák már nem csak a peronon utazhatnak.

Szintén beérkezett észrevétel alapján módosul a kézipoggyász szállítását szabályozó rész, az új üzletszabályzat szerint csak az a kézipoggyász szállítható, amely a többi utas ülőhelyhasználatát sem akadályozza.

A közel 60 oldalas dokumentumban módosult továbbá a pótdíjazásra, a járművezetői jegyértékesítésre, a díjmentes utazásokra és a BKK agglomerációs autóbusz- és HÉV-vonalakkal összefüggő feladatainak szabályozására vonatkozó rész.

A teljes dokumentumot letölthetitek a BKK weboldaláról.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek