Így változik a forgalmi rend a Liget tér környékén

Desktop

Hétfőn kezdték bontani a Liget téri szolgáltatóházat. A munkavégzés miatt az ingatlan környezetében ideiglenes forgalmi rendet vezetnek be körülbelül egy hónapig - írja az önkormányzat.

A szolgáltatóház melletti járdát a Kőrösi Csoma Sándor út és a Kápolna utca felől is lezárják, a Kápolna utcán csak a szolgáltatóházzal szembeni oldalon megengedett a gyalogos közlekedés, melyre már a Havas Ignác utcánál lévő gyalogátkelőhelynél tábla figyelmeztet.

A Kőrösi Csoma Sándor úton a korábban „forgalomtól elzárt területen” biztosítják a gyalogosok számára a közlekedést a bontás idejére.

A szolgáltatóház bizonyos részeinek bontásához az úttest egy részét is igénybe kell venni. Ilyenkor a szolgáltatóház melletti kerékpársávokat mindkét út felől lezárják, a Kőrösi Csoma Sándor úti kerékpársávon a gyalogosok közlekedését biztosítják. 

A Kápolna utca felől a szélső forgalmi sávot is igénybe veszik a munkálatok miatt, így a csomóponthoz csak egy sávon lehet eljutni a Kápolna tér felől. A forgalomkorlátozások kizárólag hétvégenként állnak fenn, így a hétköznapi forgalmat nem zavarják.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?