I Bike Budapest: így fognak vonulni a biciklisek

Desktop

Április 22-én 15 órától rendezik meg idén az I Bike Budapest kerékpáros felvonulást, ami a Tabánból indul és 20 órakor ér véget a Városligetben.

"Az I Bike Budapest egy biciklis örömünnep, ami mindenkié, aki Budapesten bringázik. Azt szeretnénk, hogy Budapest végleg bringás város legyen. Jó úton haladunk, de még mindig sok ezer bicikli várja, hogy a gazdája leporolja, felfújja a kerekét, és kiguruljon vele az utcára" - írják a szervezők.

Idén sok újdonság is lesz. Az Erzsébet hidat, Lánchidat, Margit és Árpád hidat, valamint az Alagutat és az Andrássy utat is érinti a felvonulás. Idén először rövidített útvonalon várják a kisgyerekes családokat. Teherbiciklis szekcióval, jótékonysági programokkal, piknikkel, zenével és bringás portréfotózással is készülnek a Városligetben. A város több pontjáról csapatos tekerések indulnak a starthoz.

A felvonulás az alábbi útvonalon halad:
 
Erzsébet híd – Pesti alsó rakpart – Népfürdő utca – Árpád híd – Margitsziget – Margit híd – budai alsó rakpart – Attila út – Alagút – Lánchíd – Andrássy út – Városliget.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?