Úszkált a férfi a kátyúban, megjavították az utat: lehet, ez a megoldás?

Oszd meg másokkal!

Desktop
A kátyúban "úszó" férfi

Egyre több a kátyús út a fővárosban. Köztük több olyan kátyúval, úthibával találkozhatunk, melyeket csak toldozgatnak-foltozgatnak, de meg nem javítják. Sőt van, amikor javítás helyett –  a felelősség letudásával – csupán forgalomlassító táblákat helyeznek el a rossz minőségű utakon, utcákon.

Pedig meg lehet mindent javítani. Erre egy szép példát is találunk: Kecelen egy férfi, Tihamér figyelemfelkeltő akciót rendezett. Felvette videóra és megosztotta a Youtube-on, ahogy beleugrik és "fürdőzik" a kátyús, aszfaltozatlan úton. 

Az akció sikeresnek bizonyult, pár napon belül a helyi önkormányzat munkagépeket küldött a felvételen is látható utcába, hogy javítsák ki az úthibát - írja az NlCafé. 

Szóval, ha azt szeretnénk, hogy a minket zavaró úthibákat eltüntessék, lehet, hogy hasonló figyelemfelkeltő videókat kell készíteni?

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek