Botrány az Intercityn: Kőbányán leszállították az utasokat

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Nyugatiból induló Maros IC vonaton történt botrányról írt az Index olvasója. Kőbánya-Kispesten 30 percig vártak az utasok, tájékoztatás nélkül. Végül a vonat hangosbemondójában közölték, hogy bizonytalan ideig még állnak, majd azt, hogy mindjárt indulnak. Újabb 10 perc múlva felszólították az utasokat, hogy hagyják el a vonatot.

A következő, Feszty IC-re felszálltak, de az sem indult el, mert mentőre várt. Erről sem tájékoztatták az utasokat - írja a lap.

A MÁV tájékoztatása szerint az InterCityn két utas konfliktusba keveredett, a rendőrség tanúként hallgatta ki a jegyvizsgálót, így a vonat nem tudott továbbmenni. Az utasokat átszállították a szintén Szegedre tartó Feszty IC-re, ezen a járaton azonban egy utas rosszul lett; az intercity az orvosi ellátás után, röviddel negyed 8 előtt hagyta csak el az állomást - írja a lap.

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek