Egész teste lángolt a gyereknek, aki heccből megfogta a vasútállomás felsővezetékét

Oszd meg másokkal!

Desktop

Négy 14 év körüli fiú pénteken belógott a rákosrendezői vasútállomás üzemi területére - ami szigorúan tilos – és egy vasúti kocsihoz mentek. A „játék” kedvéért két fiú felkapaszkodott a kocsira, majd, aki a tetején állt, megfogta a vezetéket és azonnal áramütést szenvedett - írja a Ripost.

Társa megpróbált segíteni az áramütést szenvedett fiúnak, ezért lángoló ruhájánál fogva lerántotta a kocsiról. Ekkor az ő keze is megégett. A gyerek testének több mint 30 százaléka megégett. A többi fiú hívta a mentőket. A közeli bódéból is kirohant egy férfi, ő vette át a telefont, aki végül a fiúkkal maradt a segítség kiérkezéséig. A mentők hamarosan elvitték  mindkét sérültet.

A rákosrendezői pályaudvaron nem ez az első áramütési baleset: nemrég egy 20 év körüli férfi mászott fel a kocsikra, miközben a barátnője fotózta. A vezetékekben lévő feszültség miatt azonnal áramütést kapott és meghalt - írja a lap.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek