Leszakadt az ég Kőbányán is, nem járnak a villamosok

Desktop
(fotó: Valter Anikó - Újpalotai Csevegő)

A hirtelen lezúduló sok esővíz és erős széllökések miatt kidőlt fák, elakadt autók és vízzel teli pincék adták a legtöbb munkát a tűzoltóknak ma délután. Kőbányán a Kőrösi Csoma Sándor úton egy fa borult az úttestre, amit a tűzoltók eltávolítottak. A tűzoltók folyamatosan dolgoznak a viharkárok felszámolásán - írja a katasztrófavédelem.

A nagy mennyiségű csapadék miatt az 1-es villamos helyett pótlóbusz közlekedik a Népliget és a Puskás Ferenc Stadion között, a 3-as villamos pedig az Örs vezér tere és az Ecseri út között nem jár. A 28-as, a 28A és a 37-es villamos nem közlekedik az Élessarok és a Kada utca/Maglódi út között, alternatív eljutási lehetőségként a 85E, a 95-ös és a 195-ös autóbusz igénybevételét ajánlja a BKK.

A 62-es és a 62A villamos szintén nem közlekedik az Örs vezér tere és a Blaha Lujza tér (Népszínház utca), illetve a Kőbánya alsó vasútállomás (Mázsa tér) között.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek