Totális káosz: Rákos állomáson rekedtek az utasok

Desktop
(forrás: Index - olvasó)

Óriási káosz alakult ki a szolnoki vonalon Rákos állomáson hétfő délután.

16:15-kor indult volna a vonat Szolnokra, ami eleve 20 perc késéssel indult, majd Rákos állomásra érve pedig harminc percesre nőtt. Ezután következett még negyed óra állás, ami után mindenkit leszállítottak a vonatról, arra hivatkozva, hogy a vonat nem közlekedik tovább. Ekkor az utasoknak át kellett szállni egy másik zónázó vonatra, ami akkor érkezett a Keletiből, természetesen tele - írta meg az Indexnek egy utas a történteket.

"Ekkor a 2 vonatnyi ember felpréselődött, állt legalább 25 percet a tűző napon a 40 fokos vonaton, amikor ismét leszállítottak mindenkit arra hivatkozva, hogy az a zónázónak mondott vonat írásbeli utasításra mégsem az lesz, de jön a Keletiből egy másik vonat, ami ugye már egy harmadik, ami már tényleg zónázó lesz. Jött is. Tele. Erre kellett volna felférnie akkor már 3 vonat utasainak. A szerencsésebbek feljutottak. A többiek azóta is Rákoson állnak" - olvasható az utas levelében.

A kalauz sem tudta, hogy mi történik, és felháborodva kérdezte, hogy mégis honnan kellene neki tudnia, hogy hova jön a vonat, ami őket elviszi. 

A MÁV szerint Rákos állomáson hétfőn 17 órakor a Keleti pályaudvarról Szolnok felé közlekedő vonat mozdonya meghibásodott, ezért nem ment tovább. A vasúttársaság elnézést kért a várakozásért és a késésért - írja az Index.  

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?