Hétvégenként meghosszabbított útvonalon közlekedik a 72-es troli

Desktop
(forrás: BKK)

Változott a 72-es troli útvonala!

Augusztus 3-tól, szombattól hétvégenként és ünnepnapokon Zugló vasútállomástól egészen az Orczy térig meghosszabbított útvonalon közlekedik a 72-es trolibusz, részben a troli-felsővezetéktől függetlenül - írja a BKK.

A 72-es vonalon ezeken a napokon kizárólag olyan modern, nagy teljesítményű akkumulátorral rendelkező trolibuszok járnak, amelyek több mint 4 kilométert is képesek megtenni felsővezeték nélkül. 

A trolibusz Zugló vasútállomástól az Arany János utca megállóhelyig menetrend szerinti útvonalán, majd az Arany János utca és a Kálvin tér között a 9-es busz vonalvezetését követve, ezt követően a 83-as troli felsővezetékére csatlakozva egészen az Orczy térig halad.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek