Sávlezárásra készüljetek az Élessaroknál

Desktop
(forrás: BKK)

Augusztus 17-én reggel 6 órától este 23.30-ig az Élessaroknál csak egy sávból lehet a Jászberényi út kifelé vezető oldalára kanyarodni burkolatjavítás miatt - írja a BKK.

Szombaton a 3-as villamos nem jár Kőbánya alsó vasútállomás és az Örs vezér tere között, a 37-es és a 62-es villamos pedig nem közlekedik. A 28A villamos sűrűbben indul. A szintén sűrűbben induló 37A villamossal rövidített útvonalon, a Blaha Lujza tér (Népszínház utca) és az Élessarok között utazhatnak, az Őrház és Élessarok egy vágányon jár. A 62A villamos ugyancsak rövidített útvonalon és sűrítve közlekedik Rákospalota, MÁV-telep és az Örs vezér tere között. 

A 85-ös autóbusz módosított útvonalon közlekedik szombattól a Harmat utca és a Terebesi utca között, az Élessarok és a Kőrösi Csoma Sándor utca megállóhelyet nem érinti. 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek