Vonatgázolás miatt segédkeztek a tűzoltók Kőbányán

Desktop
Illusztráció
Illusztráció

Egy vonat utasainak segítettek a tűzoltók Kőbányán, a Csilla utcánál szombat délután. A szerelvény egy baleset miatt nem tudott továbbmenni. A rajta utazó mintegy ötven ember az egység közreműködésével szállt át a mentesítő vonatra – tudtuk meg a katasztrófavédelemtől.

A MÁV tájékoztatása szerint egy Pécel felé haladó vonat a Keleti pályaudvar és Kőbánya felső között elgázolt egy eddig ismeretlen személyt. A rendőrségi helyszínelés végéig – várhatóan este 7-ig – az egyik vágányon szünetel a közlekedés, a Budapest-Hatvan-Miskolc és a Budapest-Újszász-Szolnok-Békéscsaba vonalon 10-20 (esetenként 20-30) perccel hosszabb menetidőre számíthatnak az utasok szombat este.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek