Megint lezárják a fél várost, itt vannak a részletek!

Desktop
(fotó: futanet.hu)

A hétvégén kerüld el a várost, ha nem akarsz órákig állni a dugóban.

A hétvégi Wizz Air futóverseny miatt vasárnap 6 órától 10 óráig lezárják a Budai alsó rakpartot a Rákóczi híd és a Margit híd között, 11:50-től 12:10-ig pedig a Rákóczi híd és a Bertalan Lajos utca között, 7 órától 11 óráig pedig a Pesti alsó rakpartot. Vasárnap 8 órától 9:45-ig lezárják az Árpád híd két külső sávját a Budára vezető oldalon.Lezárják továbbá szombaton 8 órától vasárnap éjfélig a Pázmány Péter sétányt - írja a BKK

Szakaszos és időszakos lezárásra kell számítani vasárnap 6 órától 10 óráig az Árpád fejedelem útja–Tavasz utca–Árpád híd–Margitsziget központi út–Margit híd–Jászai Mari tér– Újpesti rakpart–Pesti alsó rakpart–Csarnok tér–Fővám tér–Szabadság híd–Szent Gellért tér–Műegyetem rakpart útvonalon.

Az érintett BKK-járatok rövidített vagy terelt útvonalon közlekednek:

  • 9 és 11 óra között a 2-es villamos a Széchenyi István tér és a Boráros tér között nem jár, a 47-es és a 49-es villamos módosított útvonalon a dél-budai végállomások és a Széll Kálmán tér között közlekedik.
  • 8:50 és 11:30 között a 83-as és a CITY trolibusz módosított útvonalon jár, kimarad a Közraktár utca és a Fővám tér megálló.
  • 8:10-től a 226-os autóbusz módosított útvonalon az Árpád híd metróállomás és az Óbudai-sziget között közlekedik, a Margitszigetre nem tér be, a 26-os autóbusz pedig nem jár 10:15-ig.
  • 8:20 és 9:50 között a 29-es, a 137-es, a 218-as és a 237-es autóbusz a Szentlélek tér helyett Óbuda, Bogdáni út végállomásig közlekedik. A 118-as és a 134-es autóbusz is terelt útvonalon szállítja az utasokat, kimarad a Szentlélek tér megálló. A 34-es és a 106-os autóbusz Óbuda felé a Flórián téri felüljárón át közlekedik, kimarad a Margitsziget/Árpád híd, a Szentlélek tér és a Flórián tér megálló.

Szombaton rendezik meg a Pozsonyi Pikniket Újlipótvárosban, így az Újpesti rakpart és a Pozsonyi út környékén is lezárásokra kell számítani. 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?