Szépület az Elem utcában

Desktop
Újpest lakói, a graffitisek, profi grafikusok és a számítógépes rajzolásban otthonosan mozgó kreatív fiatalok is örülhetnek a FŐTÁV Zrt. legújabb kezdeményezésének, amellyel pályázatot hirdetett az Elem utcai távhővezetékek lefestésére. A kreatív ötleteknek senki sem szab határt, de a Facebookon legtöbb like-ot szerző 50 pályamunkából egy szakmai zsűri választja ki a legjobb terveket, amelyeket azután a Színes Város munkacsoport aktivistái festenek meg a vezetéken. 
 
A nagy sikerű I LOVE PANEL – Panellakás-szépségverseny után ezúttal egy Pimp My Pipe nevű közösségi játékkal akarja érdekesebbé és vonzóbbá tenni a lakótelepeket a FŐTÁV ZRt., Az akció az I LOVE PANEL kampánysorozatot részeként arra akarja felhívni a figyelmet, hogy a panel lakótelepek és a panellakások ideális lakókörnyezetet tudnak biztosítani az embereknek. Ez az új pályázat pedig a köztérre, a lakókörnyezetre koncentrál.
 
A FŐTÁV Pimp My Pipe játéka a Facebookon egy kifejezetten erre a célra létrehozott alkalmazás keretében zajlik. Profi grafikusok és lelkes csőszínesítők egyaránt jelentkezhetnek azzal, hogy az applikációban található rajzprogram segítségével felvázolják csőfestési terveiket, vagy saját grafikai szoftverrel készített terveket töltenek fel az oldalra. A pályamunkákat augusztus 18. és szeptember 15. között lehet leadni. 
 
A Pimp My Pipe-ra érkező pályamunkák körét előbb a Facebook közössége szűkíti 50-re. Ebből azután a szakmai zsűri válogatja ki a legjobb három pályamunkát, biztosítva ezzel, hogy a helyieknek is tetsző magas színvonalú alkotások kerüljenek megvalósításra. A legjobb pályaműveket a FŐTÁV felkérése alapján a Színes Város csoport festi meg a csöveken. A Színes Város az ország első legális köztérszínesítéssel és tűzfalfestéssel foglalkozó csoportja, amely mára több mint 15 ezer négyzetméternyi felület festésével tette boldogabbá a városlakókat. 
 
A FŐTÁV tervét máris üdvözölték olyan művészek, akikhez közel áll a legális graffiti témája. Busa Pista (Irie Maffia, Zuboly) szerint a Filatorigát legális fala után, végre lesz még egy olyan nagy felület, ami széppé teheti a várost.  Zsolaa (Teebag, Faktorlabor, S/M Digital Rec.) szerint a FŐTÁV csövei elég izgalmas felületet jelenthetnek a kampányban induló kreatív tehetségeknek.
 
 
A Pimp My Pipe pályázat első helyezettje – azon túl, hogy az ő tervei alapján festik ki a csövet –  egy MacBook Air boldog tulajdonosa lehet, a második és a harmadik helyezett pedig egy-egy 16 gigás iPhone C5-tel lehet gazdagabb, csakúgy, mint az a versenyző, aki a Facebook szavazás során a legtöbb like-ot gyűjti be. A szavazók között iPod nano-t sorsol ki a FŐTÁV. A jelentkezési feltételeket, a játék pontos menetét, valamint a sorsolás részleteit a www.facebook.com/fotavzrt oldalakon érhetik el.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?