Szoktál szaunázni télen? Mutatjuk, hol tudsz Kőbányán!

Desktop

A hideg téli napok egyik kellemes - és persze egészséges – , stresszoldó programja lehet a szaunázás.

A forró kabinban üldögélve kikapcsolódhatunk, a mindennapos feszültséget elfelejtve testileg, lelkileg megújulhatunk, javíthatjuk a közérzetünket. A szaunázás még az egészségünknek is jót tesz, hiszen méregtelenítő hatású, erősíti az immunrendszerünket, növeli a szervezet fertőzésekkel szembeni védekező képességét, így megelőzhetjük vele, hogy megfázzunk, benáthásodjunk – különösen télen.

A szauna a bőrünket is megszépíti: a melegben kitisztulnak a pórusaink, a forróság hatására ugyanis a bőr anyagcseréje fokozódik.

A szaunázás egyre népszerűbb nálunk is. Az uszodák mellett már több fitneszteremhez tartozik szauna (itt többnyire az adott programra váltott belépővel a szaunát is használhatjuk), így egyre több lehetőséget találunk egy kellemes szaunázásra. Aki pedig nem szeret egyedül ücsörögni a kabinban, az részt vehet egy szauna szeánszon. A szauna szeánsz abban különbözik az egyszerű szaunázástól, hogy a körülbelül 15 perces szeánszok alatt a szaunamester is a szaunában tartózkodik, és személyesen gondoskodik az aromás ráöntésekről, a megfelelő hőmérsékletről és a jó hangulatról egyaránt.

Az alábbi szaunázási lehetőségeket ismerjük a kerületben:

Te szoktál szaunázni? Írd meg, ha van tapasztalatod: hol találunk jó szaunát a kerületben?

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?