Nyuszivonattal utazhattok a Vasúttörténeti Parkba

Desktop
(forrás: Vasúttörténeti Park)

Mesehősökkel, nyuszikereső játékkal, tojáspatkolással, állatsimogatóval, zenés műsorral és hajtányozással várja a gyerekeket húsvét hétfőn a fővárosi Vasúttörténeti Park.

Húsvét hétfőn mesehősökkel díszített mozdony hív varázslatos utazásra minden gyereket, akik akár a Nyugati pályaudvarról, húsvéthétfőn 11 órakor induló Nyuszi Expresszel is kijuthatnak a vasutasok által Füstinek becézett parkba. Itt a legkisebbeket nyuszikereső játék várja: fából faragott nyuszikat kell fellelni a park különböző pontjain apró ajándékokért. A húsvéti állatfarmon háztáji kisállatokat simogathatnak a gyerekek.
   
A kreatív sarokban ünnepi dekorációkat készíthetnek a kicsik. Kipróbálhatják a hagyományos tojásdekorálási technikákat, a tojásfestést, tojásdíszítés (írókázás) és tojáspatkolást. A Vasúttörténeti Park területén található Csabai Tájházban húsvéti meglepetés gyanánt a Békéscsabai Hagyományőrző Kulturális Kör tart bemutatót és kézműves programokat a gyermekeknek.
   
Hangulatos zenei programok is várják a családokat. Zenél a Libavonat, fellép a Bartók Táncegyüttes és interaktív zenei műsorral készül az Eszter-lánc mesezenekar.
   
Az Európában is kuriózumnak számító Magyar Vasúttörténeti Park a szokásos téli szünet és felújítás után szombaton nyitotta meg újra kapuit a nagyközönség előtt.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?