Új helyre költözik a Csodák Palotája

Desktop

Augusztus végén bezár a Csodák Palotája a Campona bevásárlóközpontban, ahol immáron 5 éve, évi 160ezer látogatóval üzemelt. – olvasható a Világgazdaságban.

Nem kell azonban sokáig nélkülözni a népszerű tudományos szórakozóhelyet, októbertől Óbudán, a Csopa Playbarban újra megnyitja kapuit.

Mizda Katalin, a Csodák Palotája Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója a lapnak elmondta, az egykori Új Udvar, ma Buda Entertainment & Gastro néven üzemelő Bécsi úti üzletközpontba költöznek, ahol megnyílik Európa egyik legnagyobb tudományos szórakoztatóközpontja.

A Camponában eddig 1800 négyzetmétert béreltek, melyet kinőttek és további problémát jelentett, hogy igaz a vidéki látogatóknak ideális volt a helyszín a vasút közelsége és az ingyenes parkolási lehetőségnek köszönhetően, de a budapestieknek nagyon kiesett, nem érezték magukénak – fogalmazott Mizda Katalin.

Az új hely a fonódó villamosjáratokkal, a HÉV-vel és buszokkal is könnyen megközelíthető, forgalmas csomópontnál lesz a Bécsi úton.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek