Se pénz, se jegy. Sokaknak így sikerült az új Star Wars film premier előtti vetítésére a jegyvásárlás

Desktop
Fotó: starwars.com

Dühöngő, hoppon maradt jegyvásárlók üzeneteivel van tele a Cinema City Facebook oldala.

Ők azok, akik szerettek volna az első premier előtti vetítésre jegyet vásárolni, de a rendszer túlterheltsége miatt a számlájukon zárolták a pénzt, viszont a jegyet már nem kapták meg.

"Én csak annyit mondanék, hogy nem vagytok jobbak egy MÁV-nál, BKV-nál, Neptunnál." – ilyen és ehhez hasonló üzenetekkel támadják a dühös rajongók az oldalt.

Azóta a mozihálózat – ígéretéhez híven – nyitott pót időpontokat, de ez az igazi rajongókat nem vigasztalja. Ők azért ültek le ma 10:00 órakor a gép elé, mert elsőként akarták megnézni a „Star Wars: Az utolsó Jedik” című filmet, melynek ma hajnalban mutatták be az előzetesét.

A Cinema City – mely 5 mozival rendelkezik Budapesten: az Allee-ban, az Aréna Plázában, a Camponában, a Duna Plázában és a Westendben - tájékoztatása szerint akiknek zárolták a pénzt a számláján, de nem kaptak jegyet, a számlájukon zárolt összeget "megfelelő időn belül" felszabadítják – olvasható a hvg.hu oldalán.

Ugyanez a mozihálózat 2 éve nagyon hasonlóan járt, szintén egy Star Wars premier előtt, a terhelést nem bírva omlott össze a jegyvásárlási rendszerük.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?