Rendhagyó kőbányai irodalomóra a magyar kultúra napján

Oszd meg másokkal!

Desktop

A magyar kultúra napját 1989 óta ünneplik január 22-én annak emlékére, hogy a kézirat tanúsága szerint Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon fejezte be Szatmárcsekén a Himnuszt.

A jeles napról a kerület is megemlékezik: január 19-én, pénteken 10 órakor a KÖSZI-ben költők egymás között címmel rendhagyó irodalomórai előadást rendeznek:

"Most három színész megpróbálkozik életre kelteni néhány olyan írót-költőt, mint József Attila, Radnóti Miklós, Ady Endre, Örkény István és Karinthy Frigyes, akik beírták magukat a felejthetetlen alkotók közé. Teszik ezt természetesen a teljesség igénye nélkül, hiszen hál’ Istennek bővelkedünk kiváló tollforgatókban, de mindannyiuk megidézésére átláthatatlanul sok időre lenne szükség…" - olvashatjuk a program ajánlójában.

Az előadáson való részvétel díjtalan!

Csoportos bejelentkezés: Thurzó Katalinnál (telefon: 0620-510-3748, e-mail:  thurzo.kata@korosi.org).

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek