Hátha a te nótád lesz Budapest idei dala. Pályázz!

Desktop

Ismét keresi Budapest dalát a fővárosi önkormányzat. A projektre hat ismert előadót hívtak meg öt dal elkészítésére, további öt helyet még felfedezésre váró, tehetséges zenész és énekes számára tartanak fenn a kiírt pályázaton.

„2019-ben Budapest egy olyan dalt keres, aminek üzenete nemcsak Budapestről, hanem a sport fővárosáról is szól. Egy dalt, ami egyszerre szól Budapestről és adja a sport lüktetését. Amit, ha meghallgat kétmillió ember, akkor azt kétmillió különböző okból tudja dúdolni. Mindenki magáénak érezheti, aki szereti Budapestet önmagáért is, és él, élt vagy a jövőben itt szeretne élni. Olyan alkotásokat várunk, amelyeket a 18-40 éves Budapesten élő célközönség mellékhangzástól mentes, a fővároshoz köthető pozitív érzelmek és emlékek slágereként kedvelhet meg” – írták a szervezők.

Ismert és még felfedezés előtt álló zenészek és énekesek március 22-ig küldhetik el saját szerzeményeiket.

Szavazni majd a www.budapestdal.hu oldalon lehet naponta egy valós email címről árpilis 8-tól árpilis 25-én éjfélig. A benevezett dalok a lakosság számára kizárólag a Budapest Dal weboldalán lesznek hallhatóak.

A szervezők felkérését Janicsák Veca, Tóth Gabi és Majka, Vastag Csaba, Szikora Róbert és a New Level Empire fogadta el.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?