Nyugdíjasok pályázhatnak kedvezményes üdülésre

Desktop
Balatonalmádi

A kőbányai önkormányzat idén is kedvezményes üdülési lehetőséget biztosít a kerületi nyugdíjasok részére Balatonalmádiban (Szent István sétány 3.), az önkormányzati üdülőben.

Májustól szeptember végéig 6 napos turnusokra pályázhatnak a kőbányai lakcímmel rendelkező nyugdíjasok. A résztvevők az utazás megkezdése előtt, a helyszínen 2500 Ft/hét egyéni részvételi hozzájárulást, valamint 515 Ft/éjszaka idegenforgalmi adót (összesen: 5075 Ft) fizetnek. A szállást, az étkezést és az utazást az önkormányzat biztosítja.

Aki szeretne élni a lehetőséggel, a pályázati adatlapot március 21-én 16 óráig nyújthatja be a Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatain (1102 Budapest, Állomás u. 26. és 1108 Budapest, Újhegyi sétány 16). Elektronikus azonosítással rendelkező személy a pályázatot elektronikusan is benyújthatja az e-papír szolgáltatás igénybevételével a BP10HUMAN hivatali kapu címre.

A pályázattal kapcsolatban bővebb felvilágosítás kérhető Gózonné Genszky Gabriellától (tel.: +36 1 4338 353). Pályázati adatlap igényelhető az ügyfélszolgálatokon, vagy letölthető az önkormányzat honlapjáról. 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?