Újra Kőbányán a Mr. Gerald Budapesti Nagycirkusz

A főváros X. kerületében, a Mázsa téren ismét sátrat ver a Mr. Gerald Budapesti Nagycirkusz. A magas színvonalú előadásairól ismert cirkusz május 30-tól június 9-ig vendégszerepel Kőbányán.

A Mr. Gerald Budapesti Nagycirkusz műsorában több nemzetközileg elismert artista látható. A 2019-es előadásuk fő attrakciói a nyílpuska mesterei, az olasz Varanne família. A produkcióját 10 méter magasban, a halálkeréken bemutató Fernando ezúttal is elkápráztatja közönséget, rendkívül látványos a holland fríz lovak szabad idomítása. Most először lépnek fel a cirkusz műsorában elefántok, és találkozhatnak a nézők több cirkuszfesztivál díjnyertes illuzionistáival is. A nevetést és a feledhetetlen pillanatokat Mr. Gerald, Magyarország első számú bohóca biztosítja. A június 7-i előadáson fellép az ismert standupos, Lakatos László is. Mindezek mellett számos lélegzetelállító produkció várja a kedves közönséget. A hazai cirkuszvilágban egyedülálló fény- és hangtechnika pedig mindenkit bámulatba ejt.


A Mr. Gerald Budapesti Nagycirkusz előadásai a kőbányai Mázsa téren:
minden csütörtökön és pénteken 18 órától, szombaton és vasárnap 15 és 18 órától.
A kedvezményre jogosító kuponokat keressék a helyi üzletekben, élelmiszerboltokban.
Információ és jegyrendelés: 06-30/628-9185

Címkék: 
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek