Augusztusban is érdemes lesz vidékre utazni!

Desktop

Egyre közeledik a nyár vége de a szezon utolsó hónapja is hozhat még meglepően jó programokat. Aki még csak most jut el szabadságra, az is válogathat a természetközeli fesztiválok, koncertek közül.

Paloznakon lakik a jó zene

Augusztus legelején máris elindulhatunk a Balaton-felvidékre, ahol elsejétől le is táborozhatunk Paloznakon. Ha így teszünk, három napot kapunk cserébe, ami csak a minőségi élőzenéről, a gasztronómiáról és a családias hangulatról szól. A táj gyönyörű, a jazz, a soul és a funk zene adott, ahogy a finom borok is, így szinte garantált, hogy ide jövőre is visszatérünk. Amennyiben a teljes programsorozaton ott maradunk, 25.500 forintba fog kerülni egy bérlet, ha csak egy napra mennénk, akkor 11-13.000 forinttal számoljunk. Fontos, hogy 14 év alatt a belépés ingyenes, így a gyerekek térítésmentesen élvezhetik a jazzpikniket.

 

Az Őrség augusztusban Woodstockká változik

Jó néhány éve már, hogy Őriszentpéteren 10 napon keresztül nyitott portákkal várják a vendégeket, de nemcsak a kirándulók, hanem a hazai zenészek színe-java is feltűnik ilyenkor a településen. Lesznek nagykoncertek, kiállítások, templomi zenélések és irodalmi est is, így még ha 4 órába is telik vonattal Budapestről eljutni ide, akkor is megéri legalább egyszer ellátogatni a környékre. A jegyárak attól függően változnak, hogy melyik programon vennénk részt, 1500 forinttól 6000 forintig válogathatunk a lehetőségek közül. Ha több napra mennénk, úgy tervezzünk, hogy a helyszínen már nincsenek szabad szálláshelyek, viszont az Őrségi Nemzeti Park területén és a környező településeken még találhatunk faluvégi, erdőszéli, festői környezetben megbújó vendégházakat, ahol 5-6000 forintos áron szállhatunk meg.

 

Ha az augusztusi programokkal nem számoltunk előre

Előfordulhat, hogy egy-egy kihagyhatatlan környék vagy fesztivál még éppen beleférne a nyárba, viszont a pénztárcánk határokat szab a szezonvégi kiruccanásnak. Ha részletesen tájékozódunk és megnézzük a MikroCredit hitel lehetőségeit, az expressz szolgáltatással akár egy órán belül is hozzájuthatunk a szükséges összeghez. Könnyítő tényező, hogy bárhol is legyünk éppen, akár online is igényelhetjük a hitelt, így nincs sorban állás és az ügyintézési idő is jelentősen lerövidül.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?