Polak, wenger dva bratanki

Desktop
Polak, wenger dva bratanki, ido sabli ido sklanki. Azaz: lengyel s magyar két jó barát, együtt harcol, s issza borát. Szeretnéd fordítás nélkül is érteni a szöveget? Érdekel a lengyel nyelv? Jelentkezz az Országos Lengyel Nyelvoktató Iskolába, ahol hetente egyszer, öt órában – délutáni vagy hétvégi időpontban – sajátíthatod el a lengyel szókincset és a nyelvtant! A nyelvoktatás a magyar oktatási rendszer keretein belül működik, így kérésre az érdemjegy a magyar iskolai bizonyítványba is bekerülhet, valamint a tanuló felmentést kaphat a második idegen nyelv tanulása alól. A diákok 1-12. osztályig folytathatják tanulmányaikat, melynek befejeztével érettségi illetve állami nyelvvizsgát tehetnek. A jelentkezéseket a szkolpol@polonia.hu címen, vagy az Állomás utca 10. szám alatt várják, telefonszám: + 36/1 261 2748.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek