Hogyan veszítsd el könyvedet?

Desktop
fotó: ittlakunk.hu

A furcsa történet néhány hete az Árkád Bevásárlóközpontban kezdődött. Kedves olvasónk, aki nemcsak az ittlakunk.hu hasábjait böngészi gyakran, hanem könyveket is, arra lett figyelmes, hogy az egyik folyosón fekszik a képünkön látható puhafedelű kötet, Lloyd Jones Mister Pip című könyve.

Lehajolt, fölvette, de mielőtt leadta volna talált tárgyként az információs pultnál, belelapozott. A hátsó borítóra gemkapcsozva nagy meglepetésére egy cédulát talát (képünkön), a következő fölirattal: 

"Kedves Megtaláló! Ezt a könyvet szándékosan 'veszítettem el', mert jó könyv, és talán neked is örömet ad, ha elolvasod. Utána arra kérlek, veszítsd el Te is, hogy más is elolvashassa. Szeretettel: 

Veszíts el egy könyvet - Mozgalom az olvasásért"

Olvasónk olvasni kezdte a könyvet, jónak is találta, be is fejezte, s egy gemkapoccsal a következő üzetnetet tűzte a belső borítóra: 

"Kedves Második Megtaláló! Elolvastam, most itt veszítem el, ha megtalálod, olvasd el, aztán Te is veszítsd el valahol, én az Árkád üzletközpontban találtam, elolvastam. Sok örömet az olvasáshoz! :) "

És mivel ma reggel uszodába ment, elvitte magával a könyvet a hegyvidéki Sportmaxba, ahol a medence mellett felejtette. 

Ha véletlen épp Te találod meg, olvasd el, veszítsd el, nehogy megszakadjon a lánc!

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?