A kutya, akit csak úgy lerúgtak a villamosról, frissítve: felajánlással hatalmas jutalom a megtalálónak

Desktop
FB
FB

Frissítés: Fervágner Dóri, a gazdi az alábbiakkal kiegészítve osztotta már meg a keresési kérést:

"Felajánlok 1 Millió forint összeget annak, aki olyan érdemi információval szolgál és elvezet a kutyához,annak is jár a jutalom, aki a kutyát visszaadja Dórinak. "
(Egy a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren jelenlévő földi kiszolgáló szervezet tette a felajánlást) 

TE akinél a kutyám van..csak kösd ki valahova és hívjál fel..azonnal indulok érte..és úgy nem lesz következménye.. Eltűnt!

Így szólította barátai és ismerőseit a Facebookon az a lány, aki mellől az egyes villamoson, a Népliget táján "csak úgy' lerúgták nem egészen egy napja. A három fickó közül az egyik magával is vitte a kutyát, segítsetek megkeresni. Most ez a fontos.

Az, hogy hogyan fordulhat ilyen elő, hogy nem segít neki senki, se a villamosvezető, se az utasok, az ráér akkor, ha meglesz a kutyi.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek