Újra itt a lehetőség, ha "tudományos alapon" törpemalacot dédelgetnél!

Desktop

A tudósok arra kíváncsiak, mennyire intelligensek a törpemalacok. A te dolgod, meg hogy tartsd otthon barátként, háziállatkaként, és időnként engedd meg nekik, hogy felmérjék, mennyit okosodott.

Szóval, ha van érzéked állatkölykök neveléséhez, szívesen vennéd egy törpemalac élethosszig tartó társaságát és vállalnád felelős gondozását, Budapesten vagy Budapest környékén élsz, elhivatott és  kitartó vagy és szabadidőd is engedi, hogy részt vegyél egy, a világon egyedülálló kísérletsorozatban, jelentkezz az ELTE Etológia Tanszéknél

Azt azért előre eláruljuk, a törpemalac pici és cuki, de csak a nagy, "szokásos" disznókhoz képest, felnőtt korában akár negyven-hatvan kiló is lehet, ez egy nagytestű kutya súlya, összehasonlításképpen. 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek