Májusban megszűnik az állatvédelmi járőrszolgálat

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: Állatvédelmi Járőrszolgálat Kőbánya)

2016 januárjában alakult meg Kőbányán az Állatvédelmi Járőrszolgálat. Sajnos nem volt hosszú életű: májusban megszűnik a csapat.

"A Fema alszervezetekent működő Jarorszolgalat megszűnik május 1.-vel. Részünkről a legfontosabb dolog amit ezzel kapcsolatban közölni illetve kérni szeretnénk, hogy a mentett kőbányai állatok számára megoldást, elhelyezést, gazdikat találjunk, ebben mindenképpen szükségünk van rátok! 

Az öreg, beteg, esélytelen állatokat visszük magunkkal, senkire nem fogjuk rabizni a sorsukat. Egyetlen egy dolog miatt volt nehéz döntés a felmondás, az állatok miatt akiket megmentettünk, gondoskodtunk róluk, szívünkhöz közel állnak de nem tudunk sem 20 sem 30 állatot magunkkal vinni telephely nélkül. 
A felmondasunk mögött áll egy olyan, részünkről együttműködést meghiúsíto dolog amit nem szeretnénk most kifejteni. Egy biztos “Ahol befogadnak és elismernek, ott jól érzi magát az ember...” Az eddigi együttműködést köszönjük és kívánjuk a sikeres folytatást!" - írja a járőrszolgálat a Facebook-oldalán.

A székesfehérvári központú FEMA - Argentin Dog Fajtamentő Egyesület már régóta foglalkozik az állatok mentésével, rehabilitálásával, örökbeadásával. Az állatmentés mellett feladatuk a futtatókban lévő rend kialakítása és betartatása, segítségnyújtás, hogy a kutyatartók felelős gazdikká válhassanak, a kutyás-nem kutyás közösség közötti békés együttélés kialakítása.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?