Korizz Kőbányán!

Desktop

Idén is megnyitotta kapuit a jégpálya a Halom utca 40-42. szám alatt. A 30x15 méteres, sátorral fedett pálya 2011. november 12. és 2012. március 15. között várja a korcsolyázni szerető, vagy azt megtanulni akarókat.

Ebben a szezonban is hétköznap 8 és 14 óra között kerületi óvodás és iskolás csoportok használják díjmentesen a pályát. Ezeken a foglalkozásokon szakavatott oktatók tanítják a kicsiket, ügyelnek a nagyokra.

Hétköznap délután és este, valamint hétvégén a lakosság veheti igénybe a lehetőséget. A helyszínen korcsolya is bérelhető, így annak hiánya senkit se tartson vissza a korcsolyázástól!

A gyerekek 300,- a felnőttek 400,- a kísérők pedig 200,- forintért válthatnak belépőt. A nagycsaládosoknak fejenként 100 forint kedvezményt biztosítanak a nagycsaládos kártya felmutatásakor.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek