Már pályázhatunk kazáncserére!

Desktop
A kép illusztráció! (fotó: viz-gaz-futes.hu)
Megjelent a lakossági fűtésrendszer korszerűsítésére kiírt pályázat. A részletes pályázati anyag már elérhető a kormányzati honlapon és az ÉMI Nonprofit Kft. honlapján.
A pályázaton elnyerhető pénzből a régi, elavult gázkazánok új kondenzációs gázkazánra cserélhetőek. A gázkazánok cseréjével jelentősen csökkenthető az energiaveszteség és a széndioxid-kibocsátás.
 
Pályázatot benyújtani legfeljebb 4 lakásból álló, nem iparosított technológiával épített lakóépület lakásának korszerűsítésére lehet. Az egyes lakások tulajdonosai önállóan nyújtanak be pályázatot a vissza nem téritendő támogatásra.
 
Az elnyerhető támogatás legfeljebb az elfogadott elszámolható költség 40 százaléka lehet, a támogatás lehetséges maximális mértéke 650 ezer forint. A pályázatot kizárólag elektronikus úton, a pályázati portálon keresztül nyújthatják be az ügyfélkapus regisztrációval rendelkező természetes személyek.
   
A pályázatot benyújtani a pályázatok meghirdetésétől számított 30. naptári napot követően a pályázat lezárásáig, vagy a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig lehet. A részletes dokumentáció a kormányzati honlapon és az ÉMI Nonprofit Kft. pályázatkezelő szerv honlapján érhető el.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?