Megjelent az ablakcserére kiírt pályázat is!

Desktop
A kép illusztráció!
Megjelent a lakóingatlanok elavult állapotú, gyenge minőségű homlokzati nyílászáróinak cseréjére - ablakcserére - kiírt pályázat, a részletes pályázati dokumentáció hétfőtől elérhető a kormányzati honlapon, a pályázatkezelő ÉMI Nonprofit Kft. honlapján, és a Zöld Beruházási Rendszer oldalon. A megvalósuló beruházások révén jelentős mértékben csökkenthető az épületek energiavesztesége és a széndioxid-kibocsátás. 
 
A pályázaton azon magánszemélyek vehetnek részt, akik a lakóépület tulajdonosai és azt életvitelszerűen lakják. Pályázatot benyújtani legfeljebb 4 lakásból álló, nem iparosított technológiával épített lakóépület részét képező lakás korszerűsítésére lehet. 
   
A pályázattal elnyerhető támogatás legfeljebb az elszámolható költség 40 százaléka lehet, azzal a kitétellel, hogy a pályázatonként (lakásonként) adható támogatás nyílászárócsere esetén bruttó 450 ezer forint, míg az árnyékoló vagy árnyékvető szerkezetek beépítésével kombinált nyílászárók cseréje esetében legfeljebb bruttó 520 ezer forint lehet.
 
A pályázatot kizárólag elektronikus úton, a pályázati portálon keresztül nyújthatja be az a természetes személy, aki a megvalósítás helyszínéül szolgáló ingatlan - tulajdoni lapon szereplő - tulajdonosa és ügyfélkapus regisztrációval rendelkezik a kormányzati portálon. A portálon regisztrálni a pályázati kiírás meghirdetésétől lehetséges, a pályázatokat benyújtani pedig a meghirdetéstől számított 30. naptári napot követően, a pályázat lezárásáig vagy a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig lehet - olvasható a közleményben.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?