Még a fűtési szezon előtt kiírják a pályázatot a gázkonvektorok cseréjére

Oszd meg másokkal!

Desktop

Valószínűleg még a nyár folyamán, de mindenképp a fűtési szezon előtt gázkonvektorcsere-támogatási programot hirdet a kabinet – tudta meg az illetékes Nemzeti Fejlesztési Minisztériumtól (NFM) a Népszava. A nyertes pályázók egy évet kapnának a kivitelezésre.

A kedden indult gázkazáncsere-pályázaton az elavult gázkészülékek csak kondenzációs gázkazánra cserélhetőek, 40 százalékos támogatással, lakásonként hétszázezer forintos plafonnal. A tárca márciusban a konvektort kivette az így vásárolható készülékek sorából. 

Azoknak, akik ragaszkodnak a konvektorhoz, új pályázatot ígértek. Hogy pontosan mennyi lesz a támogatási arány, az kétséges: először 60 százalékot, később pedig már 80 százalékot említettek - írja a lap.

A támogatási kérelmeket a futeskorszerusites2017.nfsi.hu pályázati portálon keresztül, elektronikus úton nyújthatják majd be az ügyfélkapus regisztrációval rendelkező magánszemélyek.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek