Néhány ötlet, hogy sikerüljön betartani az újévi fogadalmat

Desktop

Újévi fogadalmat sokan tesznek, de a legtöbb már pár hét alatt feledésbe merül. Az ok, hogy sokszor nincs kellő motiváció, de az is gond, hogy nem szembesíti az embert senki és semmi a fogadalomról. Ráadásul egy-két fogadalom még belefér, de sokszor túlvállaljuk magunkat szilveszter éjjelén a fogadalmak számát tekintve.

A HVG Tech rovata összegyűjtött néhány - már régebb óta elérhető - alkalmazást, mely segít nyilvántartani, hogy éppen mit is kellene betartanunk.

Ha nem szeretnénk mobil applikációkat használni erre a célra, akkor egy kockás füzet is megteszi, a lényeg, hogy naponta nézzünk szembe a valósággal, hogy betartottuk-e, amit elhatároztunk.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek