LEGO® Nexo Knights roadshow

Programot feltöltötte:
legopakk
Desktop
LEGO NEXO KNIGHTS

Lovagi torna a családnak hétvégére

LEGO® NEXO KNIGHTS™ roadshow a virtuális és a fizikai valóságban

Február 19-től 6 héten át, minden pénteken és szombaton igazi lovagokká válhatnak és önfeledten építhetnek a játékos kedvű gyerekek az  ingyenes LEGO családi rendezvénysorozaton. A virtuális és a fizikai játéktér összekötésével új játékuniverzumba hív minden kis lovagot a LEGO NEXO KINGHTS. A lovagi kihívásokat teljesítők jutalomban részesülnek: egy exkluzív, csak a rendezvényen elérhető NEXO erő lehet az övék és további meglepetések találnak majd gazdára.

 

Négy budapesti és két vidéki helyszínen merülhetnek bele a gyerekek a virtuális és a valós teret egy, óriási játékélménnyé forrasztó LEGO NEXO Knights világába, amelyben igazi kis lovagokká válhatnak: ha teljesítik a „Legenda asztala” küldetést, sikerrel építenek az idő ellen és szabadon, ha a „Káosz Katapult” sem fog ki rajtuk, egy különleges, csak a rendezvényen elnyerhető NEXO erővel, és más meglepetéssel lesznek gazdagabbak. Természetesen a NEXO applikációval is lehet majd játszani, amire már otthon is lehet gyakorolni, a LEGO Merlok 2.0 applikáció letöltésével.

A kislányokat továbbá a LEGO Friends és az Elves világa várja, a legapróbbak pedig a DUPLO medencében próbálgathatják az építést.

A rendezvények az alábbi helyszíneken, pénteken 14 és 20, szombaton 10 és 20 óra között látogathatók:

 

Február 19-20.: Budapest, Árkád

Február 26-27.: Pécs, Árkád

Március 4-5.: Szeged, Árkád

Március 11-12.: Budapest, Allée

Március 18-19.: Budapest, Pólus Center

Április 1-2.: Budapest, Westend City Center

2016. február 19. péntek, 14.002016. április 2. szombat, 20.00
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?