Kezdő HATHA JÓGA tanfolyam

Programot feltöltötte:
Lilian

Oszd meg másokkal!

Desktop

Hatha Jóga gyakorlati és elméleti oktatás felnőtteknek minden csütörtökön 18:15-20:30 a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban!

Mivel gazdagodhatsz, ha hozzánk jársz jógázni? Szellemi fejlődés, a fizikai test állapotának javulása, harmonikusabb lelki élet, a saját nemi identitás könnyedebb megélése, aktív közösségi élet hozzád hasonló gondolkodású emberekkel, a mindennapi életbe beépíthető elméleti tudás, végső soron az életed minőségi megváltozása.

Ha lemaradtál az első félévről, de szívesen csatlakoznál, gyere bátran, ne gondold, hogy túl késő. Szeretettel várunk Hatha Yoga tanfolyamunk január 31-én (csütörtökön) induló „Turbó csoportjába”, ahol minden tudnivalót elmondunk, az eddig tanultakat átismételjük, ezzel is megkönnyítve az újonnan érkezők számára a beilleszkedést már működő csoportunkba. Látogass el egy foglalkozásunkra díjmentesen, és próbáld ki! Hozd el ismerőseidet, barátaidat, családtagjaidat, szeretteidet is! Épüljünk együtt! A jóga gyakorlása fiatalít, a személyiséget pozitív irányba alakítja, hosszú távon egy kiegyensúlyozottabb élet alternatíváját biztosítja.

Helyszín: Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ (1105 Budapest, Szent László tér 7-14.) http://korosi.org/
Időpont: 2019. január 31. (csütörtök) 18:15 - 20:30 (valamint minden további csütörtökön is)
Semmi másra nincs szükséged, csak magadra és kényelmes öltözékre. Polifoamot a helyszínen is tudunk biztosítani. Itt a remek lehetőség, hogy kipróbáld Te is!

A továbbiakban is folyamatos csatlakozási, felzárkózási lehetőség kezdő csoportunkhoz! (természetesen minél hamarabb, annál jobb)
További helyszínekről és csoportjainkról weboldalunkon tájékozódhattok: https://www.jogatan.hu/

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek