Kezdődik az új sportcsarnok építése

Desktop
(forrás: kobanya.hu)

Februárban írtunk először arról, hogy a Kada utcai általános iskola udvarán új tornaterem épül, melynek különlegessége, hogy nemzetközi szabványoknak megfelelő kosárlabda csarnokként is funkcionálni fog.

A Kőbányai Darazsak, a kerületi diákok sportegyesülete adott be pályázatot a kosárlabda csarnok építésére. A sportegyesület a Magyar Kosárlabda Szövetségnél akkreditációs eljárást is kezdeményezett, hogy kosárlabda-akadémia minősítést nyerjenek. A sportcsarnokot az Európa-bajnok magyar kosarasról, Zsíros Tiborról neveznék el.

Az elképzelések szerint a beruházás 2013. április közepétől indulna és a befejezése 2014. május végére várható. A tervekkel kapcsolatosan lakossági tájékoztatót tartanak április 16-án, kedden délután 5 órakor a Kada iskolában.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek