Szentmisét tartanak Puskás Ferenc és felesége emlékére Kőbányán

Desktop
(forrás: wikipedia.org)

Kedden délután 5 órakor a kőbányai Mindenkor Segítő Szűz Mária plébániatemplomban emlékező szentmisét tartanak Puskás Ferenc, az Aranycsapat legendás labdarúgója halálának kilencedik évfordulója alkalmából. Az Óhegy utcai "lengyel templomban" Puskás augusztusban elhunyt özvegyére, Hunyadvári Erzsébetre is megemlékeznek.
   
A szentmisét a Puskás Nemzetközi Futball Alapítvány és a lengyel Górski Alapítvány közös rendezésében szervezik. A misét Krzysztof Grzelak atya celebrálja.
   
A megemlékezésen részt vesz többek mellett Michal Listkiewicz, a Lengyel Labdarúgó Szövetség korábbi elnöke, FIFA-játékvezető, Janusz Jesionek, volt lengyel nagykövet, Dariusz Górski, a korábbi legendás lengyel szövetségi kapitány, Kazimierz Górski fia, és Tomasz Jagodzinski, a lengyel sportmúzeum igazgatója.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek