A vitorlázással és a hőlégballonozással is megismerkedhetsz a Nagy Sportágválasztón

Desktop
(forrás: sportagvalaszto.hu)

Május 25. és 26. között ismét megrendezik a Budapesti Nagy Sportágválasztót a Maglódi út 12/A. szám alatti Merkapt Sportközpontban, ahol már 101 sportággal - köztük újdonságként a vitorlázással és a hőlégballonozással - is megismerkedhet, aki ellátogat a rendezvényre. A kétnapos programon megjelennek neves sportszemélyiségeink, olimpikonjaink, élsportolóink, hogy jelenlétükkel is népszerűsítsék saját sportágukat és általában a sportot, a rendszeres testmozgást.

A budapesti sportágválasztó pénteki napja az oktatási intézményekből érkező gyerekcsoportnak van fenntartva, de péntek délután 2 órától és szombaton egész nap (9 és 17 óra között) nyilvános a belépés bárki számára!

A Nagy Sportágválasztóra a belépés díjtalan.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek